Avond4daagse 2017

 

Avond4daagse logo 09-04-2016Op 30 en 31 mei en 1 en 2 juni, organiseert IJsclub Nederhorst voor de 33e keer de avond4daagse in- en rondom Nederhorst den Berg.
De routes zijn  5 en 10 kilometer.

Iedereen is welkom om mee te lopen. Oud, jong, opa en oma, de scholen uit Nederhorst den Berg, maar het is natuurlijk ook leuk voor de scholen, of voor mensen die niet uit Nederhorst den Berg komen
om mee te lopen.

De inschrijving start om 18.00 uur.
Het vertrek is tussen 18.30 uur en 18.45 uur.
De laatste avond is voor iedereen het vertrek vanaf 18.30 uur, zodat we er een gezellige binnenkomst van kunnen maken. We verzamelen op de Voorstraat om ca. 19.30 uur en onder begeleiding van muziek, lopen we langs verzorgingshuis “de Kuijer” en gaan zo weer terug naar het beginpunt bij de ijsclub, waar we de medailles uit zullen reiken. We  hebben dit jaar ook voor alle lopers een extra verrassing!
Halverwege de routes hebben we een rustpuntje met wat lekkers….

We verzoeken u om aan te geven voor de hoeveelste keer u de Bergse avondvierdaagse loopt, want vanaf dit jaar zijn er speciale medailles!
(dit is mede mogelijk gemaakt door de deelname aan de Rabobank clubkas campagne, dit is ook de reden waardoor we het inschrijfgeld nog laag kunnen houden)

De inschrijving:
kinderen t/m 15 jaar:  €4,-
vanaf 16 jaar:  € 6,-
Het inschrijf geld dient contant te worden voldaan bij de aanmelding op de eerste avond.

ijsclub logo nieuw