0294 – 746974 alleen bereikbaar als Nederhorst on Ice open is info@ijsclubnederhorst.nl

In Memoriam Bert Snel

0p 16 november 2020 bereikte ons het droevige bericht dat de zeer gewaardeerde Bert Snel is overleden. Bert was officieel actief lid van de ijsclub Nederhorst den Berg vanaf zijn 27ste.

Bert zou 9 december a.s. 77 jaar worden waardoor hij bijna een halve eeuw zijn bijdrage aan de ijsclub heeft geleverd. In deze periode is hij vele jaren een uitstekende secretaris geweest en medeoprichter van het evenement Nederhorst on Ice.

Na de oprichting van Nederhorst on Ice heeft Bert zich vooral ingezet samen met wijlen Aad Dijs om de jaarlijkse sponsoring te lopen voor het evenement Nederhorst on Ice. De laatste jaren was hij o.a. actief achter de schermen met het maken van de vrijkaartjes voor deze sponsoren.

Naast de ijsactiviteiten worden er jaarlijks diverse andere activiteiten georganiseerd (door de ijsclub of met medewerking van) met daarbij de nodige werkzaamheden. Dat zijn o.a. de avondvierdaagse (regelen verkeer, uitzetten routes, zorgen voor inhalen wandelaars onder begeleiding dweilorkest enz.) en de jaarlijkse triatlon. In de decembermaand wordt er tijd ingeruimd voor het versieren van de kerstboom op het plein. Bij al deze activiteiten is Bert Snel daadwerkelijk nauw betrokken geweest. Hij was altijd aanwezig, stak graag de handen uit de mouwen en stopte niet voordat alles gereed was.

Bert heeft voor zijn inzet als vrijwilliger hiervoor op 29 april 2009 een Koninklijke onderscheiding mogen ontvangen.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en andere nabestaanden heel veel sterkte met dit immens grote verdriet…