0294 – 746974 alleen bereikbaar als Nederhorst on Ice open is info@ijsclubnederhorst.nl

Nieuws voor vrijwilligers

Het seizoen 2022/2023 van NOI, begint alweer te naderen.
(25 november 2022 t/m 8 januari 2023)
De vergaderingen en voorbereidingen stapelen zich alweer op en met heel veel plezier en dankbaarheid, zijn wij als vrijwilligers daar druk mee.

Nederhorst on ice draait volledig op vrijwilligers. Van opbouw en afbouw tot aan een x aantal uren bij de schaatsuitgifte/kassa of achter uitgifte van onze koek en zopie in de verwarmde bergstube. Ook vrijwilligers die op een andere manier een handje kunnen helpen met bijvoorbeeld fotografie of een helpende hand bij activiteiten op de ijsbaan zijn van harte welkom. 

 

Wil je ons helpen door een dienst te draaien bij de kassa/schaatsuitgifte stuur dan Annemieke Lodewijkx een emailtje > Annemieke@ijsclubnederhorst.nl

 

Wil je ons helpen door een dienst te draaien bij de Bergstube (Koek en zoopie) stuur dan een mailtje mailtje naar Gerard Groenestein > gerard@ijsclubnederhorst.nl

Wil je ons helpen bij het opbouwen/afbreken of op een andere manier je bijdrage leveren? Laat het ons weten via Info@ijsclubnederhorst.nl.  Of spreek een van onze vrijwilligers aan in het dorp, ijsclubgebouw of tent.

De lijsten voor de schaatsuitgifte en de Koek & Zopie worden eind september/begin oktober actueel en verstuurd.