0294 – 746974 alleen bereikbaar als de Nederhorst on Ice open is info@ijsclubnederhorst.nl

 

     

 

In Memoriam Aad Dijs

Op 9 mei 2019 bereikte ons het droevige bericht dat na een ziekbed van enkele weken Aad Dijs is overleden,
Aad was een initiator van vele verenigingen en medeoprichter van Nederhorst on Ice zijn kindje zoals hij dat
zelf altijd met trots uitsprak. Aad was iemand die altijd voor iedereen klaar stond en bereid was mensen te helpen,  Aad had een enorme sociale betrokkenheid voor iedereen.

Wat Aad bijzonder maakte is zijn open, sociale karakter en enorm gevoel  voor de mensen van alle leeftijden, rangen, standen, culturen, gezond of met een beperking in onze maatschappij. Aad had de kracht van de verbinding om al deze verschillende mensen bij elkaar te krijgen en te laten samenwerken. Waardoor hij zijn hele leven voor de maatschappij heel veel mooie dingen heeft kunnen organiseren. Aad heeft door zijn positieve binding die hij had met onze samenleving, veel activiteiten georganiseerd op het gebied van sport, diverse buurtactiviteiten en ondersteuning aan het vluchtelingenwerk.

Je kan Aad het beste omschrijven als de netwerker tussen vrijwilligers, bedrijven en verenigingen van alle activiteiten die er georganiseerd worden in het dorp. Aad heeft dit gedaan zowel privé maar ook zakelijk als sponsor ondersteunde hij mee om veel evenementen mogelijk te maken.

Aad had een goed en groot hart. Voor zijn bijdrage aan de maatschappij heeft hij in april
2008 een verdiende koninklijke onderscheiding mogen ontvangen. Aad had als persoon privé en zakelijk een
groot netwerk opgebouwd, Aad was mede-eigenaar/directeur samen met zijn broer van installatiebedrijf Gebroeders Dijs BV, hierdoor had hij ook zijn betrokkenheid in het bedrijfsleven en was lid van de ondernemersvereniging,

Dat Aad ook daar geliefd was blijkt wel uit de jaarlijkse sponsoring die hij binnen haalde voor het evenement Nederhorst on Ice.
Dit is iets wat hij ook graag nog jaren had willen blijven doen voor zijn kindje.

Pin It on Pinterest

Share This