0294 – 746974 alleen bereikbaar als Nederhorst on Ice open is info@ijsclubnederhorst.nl

IJsclub Nederhorst den Berg

IJsclub Nederhorst den Berg is de ijsclub van Nederhorst den Berg en is opgericht in 1902. In 2002 vierde de ijsclub het 100 jarige bestaan en is toen onderscheiden met de “Koninklijke Erepenning”. De ijsclub faciliteert in de winterperiode zodra er natuurijs aanwezig is, een 400 meter baan en een recreatiebaan midden in een mooi natuurgebied. In ons clubgebouw aan de Blijklaan (tussen de brandweerkazerne en sporthal de Blijk) kunt u zich als de ijsbaan geopend is, opwarmen met een kop chocomelk.

Dankzij vele vrijwilligers die actief zijn bij IJsclub Nederhorst den Berg kunnen wij als vereniging meer doen dan alleen een natuurijsbaan faciliteren. Als ijsclub verzorgen wij ook de Avond4daagse in het dorp en ondersteunen wij de Bergse Runners Club die o.a de Triatlon en de Spiegelplas-loop organiseren (d.m.v. o.a.verkeersregelaars).

Onze ijsmeesters houden tijdens de winterperiode de ijsbaan goed in de gaten en als er voldoende ijs ligt, gaat de ijsbaan open.

De entree is € 4,- voor volwassenen en tot 15 jaar € 3,-

Je kunt natuurlijk ook lid worden en kun je onbeperkt gebruik maken van de buitenijsbaan. Door een lidmaatschap steunt u de ijsclub en kunnen wij ons als vereniging inzetten voor activiteiten in het dorp.