0294 – 746974 alleen bereikbaar als Nederhorst on Ice open is info@ijsclubnederhorst.nl

Beste bezoeker,

Hoe gaan wij om met coronamaatregelen: De belangrijkste maatregel is het coronatoegangsbewijs dat nodig is voor iedereen die een bezoek brengt aan Nederhorst on Ice van 18 jaar en ouder.

Wat merk je daarvan? Bij de ingang gaan we controleren of je geldig Corona toegangsbewijs heb door het scannen van de QR- code met een geldig identiteitsbewijs voor iedere bezoeker van 18 jaar en ouder.

Vanaf komende zondag (28 november) is in de Koek de zopie verplicht 1,5 meter afstand te houden, is het dragen van een mondkapje verplicht als je niet aan tafel zit en sluiten wij elke dag om 17:00 uur. Ook is een vaste zitplaats verplicht.

Heb je geen coronapas of geldige QR-code? Dan zullen wij de toegang moeten weigeren. Houd hiermee rekening dat onze vrijwilligers de maatregelen moeten uitvoeren en niet zelf maken. Wat is de coronapas? De coronapas geldt als een bewijs dat mensen gevaccineerd zijn, onlangs negatief getest of hersteld van covid-19. Mensen zonder bewijs kunnen zich gratis laten testen voor een QR-code waarmee ze ook toegang kunnen krijgen.

Houd rekening met elkaar en onze vrijwilligers. Op die manier kunnen alle kinderen genieten van het ijs.

Tijdens openingstijd zijn wij bereikbaar via 0294 – 746974.

Bestuur IJsclub Nederhorst den Berg