0294 – 746974 alleen bereikbaar als Nederhorst on Ice open is info@ijsclubnederhorst.nl

Schaatsles

We gaan weer schaatsen en lessen!!

Vanwege het enorme succes binnen en buiten Nederhorst den Berg, van deze schaatslessen, zijn we genoodzaakt e.e.a. anders in te gaan richten vanwege de enorme belangstelling

De schaatslessen zijn vooral bedoeld om beginnende schaatsertjes de eerste beginselen van het schaatsen bij te brengen. Meer dan in andere jaren richten we ons dus op de beginnende schaatsertjes.

Indeling en tijden

Groep 1 van 10.00 tot 11:00
Groep 2 van 11.00 tot 12.00

Beide groepen zijn nu bedoeld voor beginnelingen!.

Aanmelden en kosten

De schaatslessen zijn elk jaar een groot succes, de toeloop was soms zelfs overweldigend. Vanwege het enorme succes is besloten om de deelname te controleren. We beperken de deelname tot tweemaal een groep van 45 kinderen.

Vanaf dit jaar is ook vooraf aanmelden nodig en is de “gratis” toegang los gelaten. Heeft uw kind een doorlopend certificaat dan is de les wel inbegrepen en zonder verdere kosten. Daarnaast; eenmaal betaald dan kunnen de kinderen ook na de lessen nog vrij schaatsen.

We verwachten wel dat u kind elke les aanwezig zal zijn; wilt u zich ook weer afmelden als u kind niet meer aanwezig kan/wil zijn, zodat er een kind van de wachtlijst een kans krijgt om wel mee te doen met de les. 

Kijk altijd voor alle actuele informatie op de website of volg onze Social Media.

Leren schaatsen is leuk

Voor de één betekend het angst overwinnen voor de ander is het vooral; ik durf wel maar hoe kom ik vooruit.  De schaatsjuffen en schaatsmeesters zijn heel ervaren in het “op de schaats” krijgen van jong (en oud).  Ervaring leert dat een leeftijd van 5/6 jaar prima is om schaatsen te leren.

Wie het wil leren is welkom maar meldt je op tijd aan!

Wil je nog handiger worden op de schaats en andere vaardigheden leren kun je je opgeven om naar de ijshockey-clinic te gaan op de woensdagavond of naar de kunstschaats-clinic op de maandagavond.

Schaatskeus

Voor de eerste stappen op het ijs zijn EASY-GLIDERS een veilig en goede keus. Laag op het ijs en minder belastend voor de enkels. Als je die thuis hebt neem ze mee. Zorg er dan wel voor dat je stevige en schone schoenen aan hebt!!.

Inschrijven voor de schaatslessen kan hier:

     

    Bij het invullen van dit formulier en het aanwezig zijn van de schaatsles geeft u toestemming dat uw gegevens en dat van uw kinderen + foto’s worden opgeslagen in ons databestand van Nederhorst on Ice.
    Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden.
    Voor verdere informatie over de AVG verwijzen wij u naar de privacy policy op onze website.