0294 – 746974 alleen bereikbaar als Nederhorst on Ice open is info@ijsclubnederhorst.nl

Het bestuur heeft na een aantal slapeloze nachten en overleg met een aantal vrijwilligers helaas moeten besluiten om eenmalig Nederhorst on Ice niet door te laten gaan!

Het 13e seizoen zou starten op 20 november 2020 (voor de bijgelovige onder ons blijkt 13 dan toch echt een ongeluksgetal?) maar zal dus pas starten november 2021.
Om een geslaagd seizoen Nederhorst on Ice te draaien hebben we de volle 100% inzet van onze vrijwilligers nodig en ook de (financiële/materiële) steun van onze sponsors. Naast veiligheid vinden wij de sfeer in de tent enorm belangrijk voor onze bezoekers en vrijwilligers. We zijn bang dat met name de 1.5-meter regel (en verplichte looproutes, gezondheidschecks, verbod op schreeuwen/zingen etc.) kan zorgen voor minder plezier/sfeer voor ons als vrijwilligers. Daarnaast hebben een groot aantal sponsors ook last van de corona-crisis en deze willen wij niet verder belasten.
Wij weten niet of (en welke) versoepelingen plaats gaan vinden qua evenementen maar het is zo goed als zeker dat eind november de 1.5-meter nog steeds verplicht is vanuit de rijksoverheid en dit zien wij als grootste probleem. Zoals gezegd zien wij het organiseren met de 1.5-meter maatregelen niet zitten voor het plezier van onze vrijwilligers, die hier dan ook op zouden moeten handhaven, maar ook vanwege de verwachte lagere omzet van de Bergstube welke nodig is om het evenement niet verliesgevend te laten eindigen. Daarnaast bestaat het risico op een eventuele ”2e lockdown” wat gedane investeringen en energie teniet zou doen.
We hopen u dat iedereen begrip heeft voor de situatie en we zullen een volgend jaar met weer veel enthousiasme de boel weer oppakken.
Volg ons op social media: Facebook – Instagram – Twitter en natuurlijk op onze website