0294-798 515 alleen bereikbaar als de Nederhorst on Ice open is info@ijsclubnederhorst.nl

Activiteiten voor vrijwilligers

Wij koesteren onze vrijwilligers en organiseren dus ook activiteiten speciaal voor deze kanjers.

We kunnen op alle plekken vrijwilligers gebruiken, in de verschillende commissies (technische, evenementen etc), maar ook mensen die graag een handje willen helpen, maar liever geen diensten draaien;helpen met openen, toilletten schoonmaken, stofzuigen, nog wat mensen die zouden kunnen helpen met de schaatsles.
Tevens zijn we op zoek naar iemand die de evenementen commissie aan kan sturen. Dus ben je iemand die zich graag in zou willen zetten voor dit geweldige evenement neem dan contact op met  jan@ijsclubnederhorst.nl

Wij hebben ook dit seizoen weer veel mensen nodig om de dagdelen en uren, gedurende 6 weken, in te kunnen vullen.
Wilt u zich ook als vrijwilliger inzetten en een aantal uren invullen dan kunt deze mailen naar Henry van Tiggelen:henry@ijsclubnederhorst.nl, telefonisch doorgeven kan op 06 – 24704961 of via WhatsApp.

Wilt u een dienst achter de bar draaien, kan natuurlijk ook, hiervoor kunt u contact opnemen met Gerard Groenestein: gerard@ijsclubnederhorst.nl 

Garnituuruur

Dit is eigenlijk in het leve geroepen voor onze sponsors, waar we als ijsbaan niet zonder kunnen, maar ook de vrijwilligers, kunnen op deze zaterdagmiddag borrel, uitstekend netwerken. Vanaf een uur of vier gezellig in de Bergstube, elkaar ontmoeten en bijkletsen onder het genot van een borreltje en een lekker garnituurtje..

Smeltfeest

De laatste zondagdag, na 17.00 uur hebben we voor ALLE vrijwilligers van ijsclub Nederhorst den Berg het smeltfeest. Hier gaan we, met elkaar, op gepaste wijze het seizoen afsluiten.

Pin It on Pinterest