0294 – 746974 alleen bereikbaar als Nederhorst on Ice open is info@ijsclubnederhorst.nl

Nederhorst on Ice, ijskoud het lekkerst!

Nederhorst on Ice, is al weer halverwege en wat gaat het lekker!
We hebben elke week volle bak met het schoolshaatsen, scholen uit de hele regio komen en beleven enorm veel plezier op ons overdekte kunstijs. Of het er nou mee te maken heeft dat Hilversum en Bussum dit jaar geen ijsbaan hebben staan of dat de mensen het gewoon prettig vinden om bij ons in de gezellige verwarmde Bergstube te zijn, het is regelmatig volle bak. Kinderen en natuurlijk ook volwassenen, die het leuk vinden om op de ijzers te staan en lekker een aantal rondjes draaien op het ijs.
De schaatslessen op de zondag zijn een uitermate geweldig succes. De lessen onder leiding van Gert van Vliet zijn dit jaar in tweeën gesplitst, waardoor er meer ruimte is om de allerkleinste ook goed in verschillende groepen/ nivo’s  te verdelen.
De tweede groep worden alweer meer technieken bijgebracht, zodat ze die op de woensdag kunnen gebruiken bij de ook enorm goed bezochte ijshockey- clinic. De meiden zijn hier ook heel goed bij vertegenwoordigd.
De vrijwilligersdiensten achter de kassa/ schaatsuitgifte en de horeca, zijn gelukkig ook aardig goed opgevult. We kunnen altijd meer vrijwilligers gebruiken, maar bij zo’n grote organisatie blijft dat. Wellicht zijn er ook mensen die in een andere rol zich willen aanbieden als vrijwilliger. We zijn bijv. nog op zoek naar iemand die de evenementen zou willen coördineren.
Het Bergs garnituuruur, mag ook niet klagen voor belangstelling. Elke week vanaf 17.00 uur is er een vrijdagmiddagborrel, even bijpraten, relaxen met een borrel en wellicht wat werk doornemen voor volgende week.  Het garnituur heeft elke week een ander thema.Om 19.00 uur beginnen de  Bergse WInterspelen op het ijs. Elke week een DJ en bij belangstelling de karaoke.
U ziet er zijn al voldoende vaste succesvolle evenementen en dan hebben we het nog niet eens gehad over de Bingo en het alweer, op voorhand,  zo succesvolle ouderendiner dat nog moet komen!
NEDERHORST ON ICE, IJSKOUD DE LEKKERSTE!