0294 – 746974 alleen bereikbaar als Nederhorst on Ice open is info@ijsclubnederhorst.nl

IJsbaan activiteiten

Schaatsles

We gaan weer schaatsen! En lessen!! Voor wie het schaats-kunstje wil leren of nog wat zekerder en beter in wil worden zijn er op de zondagochtend weer schaatslessen. En omdat er extra tijd is vrijgekomen, is er ruimte om de lessen beter in te delen. Het komt de aandacht ten goede en het wordt er nog wat veiliger door
lees meer →

Schoolschaatsen

Gedurende de eerste 4 weken van onze kunstijsbaan tot de kerstvakantie kunnen scholen komen schaatsen. Leerlingen vanaf groep 3 zijn dan van harte welkom. De meeste basisscholen uit Wijdemeren worden aangeschreven, zodat zij een plekje kunnen reserveren.
lees meer →

Disco on Ice

Bijna elke zaterdag is er disco. De eerste is al meteen de dag na de opening! We starten om 19.00 uur voor de allerkleinsten,
lees meer →

Kinder curling
Sinds dit seizoen is er op de vrijdagavond een curlingcompetitie voor kinderen. Wij maken elke week nieuwe teams. Iedere avond zijn er punten te scoren en de finale is op 29 december 2023 met aansluitend de prijsuitreiking waar uiteraard mooie prijzen te winnen zijn.
Kinderfeestje

Heb jij ook zin om je verjaardag te vieren bij ons op het ijs? U kunt informeren naar een kinderfeestje arrangement met o.a.:
lees meer →

Curling-competitie

Wachtlijsten voor de competitie curling, teamleden die weggekocht worden bij andere teams....maar de teams zijn nu bekend!  Doelstelling is veel plezier en gezelligheid! De baan wordt tijdens de curling uren gesloten voor vrijschaatsen.
lees meer →

IJshockey-clinic

Wil jij ook kennismaken met de stoerste en leukste sport op schaatsen?
Doe dan mee met de ijshockeyschool op de ijsbaan in Nederhorst den Berg.
IJshockey is een leuke sport. Het combineert techniek met snelheid maar ook functioneren in teamverband. Dat is goed voor de sociale vaardigheden en de weerbaarheid van kinderen!

lees meer →

Kunstschaatsclinic

Elke maandag komt er een kunstschaats clinic. Dit wordt georganiseerd door KVM on Ice.
Wil je ook de basis leren van het kunstschaatsen dan ben je van harte welkom!
lees meer →

16+ IJshockey Match

Je hebt leren schaatsen bij Nederhorst on Ice en je wilt eigenlijk wel weer eens met je vrienden het ijs op?!
Dat kan!  We organiseren op een vrijdagavond een mini-competitie ijshockey voor de 16+

lees meer →