0294 – 746974 alleen bereikbaar als Nederhorst on Ice open is info@ijsclubnederhorst.nl

Welkom bij IJslub Nederhorst den berg  / Nederhorst on ice

IJsclub Nederhorst den Berg is de ijsclub van Nederhorst den Berg en is opgericht in 1902. In 2002 vierde de ijsclub het 100 jarige bestaan en is toen onderscheiden met de “Koninklijke Erepenning”. De ijsclub faciliteert in de winterperiode zodra er natuurijs aanwezig is, een 400 meter baan en een recreatiebaan midden in een mooi natuurgebied. 

IJsclub Nederhorst den Berg heeft sinds 2007 een overdekte (kunst)ijsbaan in het centrum van Nederhorst den Berg. De kunstijsbaan is uitgegroeid tot een ontmoetingsplek voor de hele regio, waar inwoners elkaar ontmoeten voor gezellige en sportieve activiteiten. Het is zelfs de plek waar een groot deel van de regionale jeugd heeft leren schaatsen.   

Naast de jeugd zijn er ook activiteiten voor de ouderen. Zoals een kerstdiner voor ouderen met een zorgindicatie. Het programma bestaat uit dineren, het optreden van een koor en een kunstschaatsvoorstelling. Verder hebben wij diversen andere activiteiten zoals de Kunstschaats-clinic, IJshockey-clinic, curling, disco en de gezellige familiemiddag op de zondag. 

Nederhorst on ice word volledig georganiseerd door vrijwilligers en sponsoren uit het dorp en omstreken.

 

Lidmaatschap IJsclub Nederhorst

Wilt u ook lid worden van onze vereniging?

Met een lidmaatschap kunt u onbeperkt op onze natuurijsbaan schaatsen en steunt u de ijsclub en kunnen wij ons als vereniging inzetten voor activiteiten in het dorp.

Klik hier voor informatie.

Opening Nederhorst on ice Seizoen 2024-2025

De opening staat weer gepland voor vrijdagvond 22 november.

Terugblik Avondvierdaagse 2024

Het is alweer een week geleden voor de start van de Avondvierdaagse Nederhorst den Berg. Vier dagen lang lopen langs verschillende plekken in en rond het dorp. Een leuk stukje in Weekblad Wijdemeren over de avondvierdaagse van afgelopen week. Op de vierde dag werd iedereen binnengehaald op het Willie Dasplein/Gladiolenplein midden in het dorp....

Lees meer

Ledenvergadering IJsclub Nederhorst

Beste leden van IJsclub Nederhorst den Berg,   Hierbij wordt u uitgenodigd voor onze jaarlijkse ledenvergadering. Aanmelden is niet verplicht.   Wanneer: Vrijdag 7 juni 2024 om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).  Locatie:  Clubgebouw IJsclub Nederhorst den Berg, Blijklaan 1.   Er zijn een aantal leden aftredend en...

Lees meer

Sponsor worden bij Nederhorst on ice?

Wij kunnen als IJsclub nooit zonder vrijwilligers maar sponsoren zijn zeker niet minder belangrijk! Dankzij de sponsoren is het bijvoorbeeld mogelijk om de ijsbaan in een tent te leggen waardoor er altijd geschaatst kan worden. Behalve de tent zijn andere investeringen ook elk jaar van toepassing denk aan diversen apparatuur, nieuwe schaatsen en het onderhoud van de, in eigen beheer, ijsmachine + ijsbaan zelf.

Bekijk hier onze sponsoren.

Kom hier meer te weten over sponsoring Nederhorst on ice.