0294 – 746974 alleen bereikbaar als de Nederhorst on Ice open is info@ijsclubnederhorst.nl

IJsbaan activiteiten

Schaatsles

We gaan weer schaatsen! En lessen!! Voor wie het schaats-kunstje wil leren of nog wat zekerder en beter in wil worden zijn er op de zondagochtend weer schaatslessen. En omdat er extra tijd is vrijgekomen, is er ruimte om de lessen beter in te delen. Het komt de aandacht ten goede en het wordt er nog wat veiliger door
lees meer →

Schoolschaatsen

Gedurende de eerste 4 weken van onze kunstijsbaan (maandag 27 november t/m vrijdag 22 december) kunnen scholen komen schaatsen. Leerlingen vanaf groep 3 zijn dan van harte welkom. De meeste basisscholen uit Wijdemeren worden aangeschreven, zodat zij een plekje kunnen reserveren.
lees meer →

Disco on Ice

Elke zaterdag is er disco (m.u.v. 5 januari) De eerste al meteen op zaterdag 24 november! We starten om 19.00 uur voor de allerkleinsten, 
lees meer →

Bergse Winterspelen

In navolging van de afgelopen succesvolle jaren, zijn er ook dit jaar weer "de Bergse Winterspelen". Dit jaar zijn de Bergse winterspelen op vrijdag! Spellen - Priksleeën
lees meer →

Kinderfeestje

Heb jij ook zin om je verjaardag te vieren bij ons op het ijs? U kunt informeren naar een kinderpartijtjes arrangement met o.a.:
lees meer →

Curling-competitie

Wachtlijsten voor de competitie curling, teamleden die weggekocht worden bij andere teams....maar de teams zijn nu bekend!  Dit competitiejaar elke week op de donderdag. Doelstelling is veel plezier en gezelligheid! De baan wordt tijdens de curling uren gesloten voor vrijschaatsen.
lees meer →

IJshockey-clinic

Wil jij ook kennismaken met de stoerste en leukste sport op schaatsen?
Doe dan mee met de ijshockeyschool op de ijsbaan in Nederhorst den Berg.
IJshockey is een leuke sport. Het combineert techniek met snelheid maar ook functioneren in teamverband. Dat is goed voor de sociale vaardigheden en de weerbaarheid van kinderen!

lees meer →

Kunstschaatsclinic

Elke maandag komt er een kunstschaats clinic. Dit wordt georganiseerd door KVM on Ice.
Wil je ook de basis leren van het kunstschaatsen dan ben je van harte welkom!
lees meer →

Vrijdag

Kinderbingo, 50+bingo en de Bergse winterspelen...

lees meer →

Zaterdag

Saturday night fever: DISCO-on ICE. Vanaf 19.00 uur kunnen de kleinste terecht op het ijs om te dansen op de disco-klanken. Natuurlijk wordt deze disco sfeer georganiseerd door Enjoy-Entertainment.
lees meer →

Zondag

Zondagmiddag is een gezellige familiedag, in de Bergstube. De kinderen kunnen lekker genieten op het ijs en pa, ma, opa en oma, kunnen genieten van zondagmiddag entertainment.
lees meer →

Kinderfeestje

Heb jij ook zin om je verjaardag te vieren bij ons op het ijs? U kunt informeren naar een kinderpartijtjes arrangement met o.a.:
lees meer →

Koren feest

Traditioneel de eerste zondagmiddag ons "eigen" shanty koor: Op de Ree en zoals elk jaar, op de laatste zaterdag bij Nederhorst on Ice het Spakenburgs visserskoor.
lees meer →

Feestje

Wilt u een feestje geven in de Bergstube, met vermaak voor de kinderen?! Wij kunnen u een arrangement aanbieden, waar het schaatsen bij is inbegrepen.
lees meer →

Ouderen diner

Elk jaar op de woensdag voor kerst komen vanaf 16.00 uur de ouderen naar het "kerst"diner. Dit ouderendiner wordt georganiseerd met Amaris voor de ouderen in ons dorp met een zorgindicatie, samen met vrijwilligers en groep  
lees meer →

Buiten activiteiten

Avond4daagse

In 2018 organiseert IJsclub Nederhorst voor de 33e keer de avond4daagse
lees meer →

Buitenbaan

Als er vorst is én het ijs dik genoeg, dan gaan we open! Houdt deze site dan goed in de gaten. Er moet natuurlijk een flink aantal centimeters ijs zijn, voordat we open (mogen) gaan. Maar als
lees meer →

Pin It on Pinterest

Share This